"Успіх приходить до того, хто робить те, що найбільше любить"(М.Форбс).

суботу, 12 грудня 2015 р.

Правда життя

Неможливо повернутися в минуле та змінити свій старт,
але можна стартувати зараз і змінити свій фініш!


Що означає йти до своєї мети? На це питання не можна дати однозначної відповіді. Для когось – це прочитати ще одну книжку, для когось – подолати свій страх, для деяких – навчитись малювати, а деяким людям вистачить почути приємне слово або похвалу. У кожної людини різні бажання, і перерахувати їх неможливо.
У шкільному віці у більшості одна мета – добре закінчити школу, отримати найкращі знання, на 200 балів скласти ЗНО і стати студентом омріяного вузу.
Та у кожного є ще потаємна мрія, про яку знаєш тільки ти та найдорожчі тобі люди. І здається, що ти ніколи не досягнеш цієї мети, тому що саме вона «так далеко», і нічого не сприяє її здійсненню. Саме так вважають більшість людей. Вони не знають з чого почати, які кроки здійснити для найзаповітнішого. Є вираз: «Нехай збудеться те, про що ми мовчимо». Та що ж зробити для здійснення найпотаємнішого?
Першим кроком має бути вивчення всіх деталей. Потрібно зі всіх сторін вивчити те, що приведе тебе до бажаного.
Другий крок - це велике бажання і терплячість. Потрібно іти маленьким кроком до великої мети. Ніколи не слухай відмовки інших людей. Якщо хтось каже, що в тебе нічого не вийде або це нереально, ти повинен ще стрімкіше домагатися свого. Адже найприємніше досягти своєї мети, а потім дивитися вниз на тих, хто не вірив у тебе.
Третій пункт: нікому не розповідай про свою мрію, на те вона і мрія, створена тільки для однієї людини.
Корисним буде скласти план, який би називався «Маленьким кроком до великої мрії». Занотуйте маленькі цілі, які разом складають одну найзаповітнішу мрію. Кожен день робіть щось, що наблизить вас до своєї мети. Головне, не здаватись, ніколи не відступати від своєї мети, чим важче спочатку, тим легше далі. Основне правило життя – не давати зламати себе ані людям ані обставинам. Адже те, у що ви вірите і чого очікуєте всією душею і всім серцем, обов’язково збудеться.
Нехай мотивуючим девізом для вас будуть слова відомого письменника сьогодення - Пауло Коельо: «Якщо ти дійсно чогось хочеш – увесь Всесвіт буде сприяти тому, щоб твоє бажання здійснилося».
Олександра Корецька, 16 років

Немає коментарів:

Дописати коментар