"Успіх приходить до того, хто робить те, що найбільше любить"(М.Форбс).

неділю, 5 березня 2017 р.

Самоосвіта

844-001_iНа платформі Prometheus стартував масовий безкоштовний 5-тижневий онлайн-курс «Цифрові комунікації в глобальному просторі». 
Курс спрямований на поширення знань про інформаційні технології серед усіх нефахівців, які не мають базових навичок технічного спрямування, але прагнуть працювати в сучасному інформаційному середовищі.
Протягом 5-ти тижнів слухачі дізнаються про основні операційні системи та види веб-ресурсів, специфіку їх створення й використання, опанують хмарні технології, інструментарій роботи із соціальними мережами та цифровий етикет.
Також викладачі ознайомлять учасників курсу, як правильно захистити себе від кіберзагроз і чому саме інформаційні технології управляють сучасним світом.
Слухачем он-лайн курсу може стати кожен, хто хоче навчитись працювати із інформаційними технологіями на базовому рівні. Курс стане у пригоді представникам громадських організацій, волонтерських об’єднань та всім, хто хоче опановувати нові знання й поширювати інформацію за допомогою інструментів цифрових комунікацій.
ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ НА КУРС

Немає коментарів:

Дописати коментар